Vi tar de små stegen framåt...
Min man och jag gör saker i den takt som passar oss bäst. Är det så att det inte finns någon tidbestämning på det som ska göras, det får bli färdigt när det blir färdigt, då jobbar vi med det när vi har tid, ork och lust. För på något vis så blir det bäst resultat då.
Den här lördagen så hade min man tid, ork och lust till att ta ett tag i det blivande sovrummet. Det har varit stillastående länge och med olika händelser som har skett i våra liv så har det heller inte varit möjligt för oss att ta tag i det. Men nu så! Så idag drog vi iväg på förmiddagen till byggvaruhuset för inköp av diverse väggbeklädnader och isolering och då vi lyckats baxa upp de stora skivorna uppför trappan så drog han igång, den där händiga karln som jag är lyckligt gift med. Så nu är det ett lager isolering uppe, "flisskivor" utanpå det och sedan är det "bara" gipsskivorna som ska skruvas dit, så är det dags att börja med det där roliga spacklande och slipande. Men fint blir det när det blir färdigt.
Själv är jag mer inne på det här med piffet redan. Jag planerar och funderar vad som passar och vad som ska fixas med det. Jag gillar att ligga steget, eller stegen, före i huvudet så att det inte blir kaos och överraskning när jag väl är där. Hittar jag då saker och inredningsprylar redan nu som jag vet passar in i de blivande renoverade rummen, ja då blir det inköp!
Den gamla damen fick placering i inre nedre hallen tills det är dags för henne att flytta in i sovrummet. Kolla in vilka ben hon har?!
Idag var jag och hämtade en gammal sliten fåtölj som många nog skulle bara titta till på, i det här fallet scrolla förbi då den låg på en lokal loppis-sida på FB, och sedan gå förbi, men med den här fantastiska charmen och det slitna, vilket alltid går att göra något åt, så kommer vi att sitta skönt i sovrummet sedan framöver när den väl kommit på sin rätta plats. Ska bara hitta en brun Marockansk skinnpuff till den också. Du har ingen att sälja?
Ta hand om dig!