Skolavslutning och studentveckan
Idag har jag äntligen gjort den sista arbetsdagen innan semestern på mitt ordinarie jobb. Jag ska erkänna att den där semesterkänslan har inte riktigt infunnit sig än, men den kommer nog vad det lider. Oavsett om den dyker upp eller inte så är jag ledig!
Jag tar dock inte ledigt från Åkerdala Sockerbageri utan kommer att baka tårtor till de som önskar beställa sina födelsedagstårtor eller vad de kan tänkas vilja fira för något. Nu finns det mer tid över till det och det känns ofantligt skönt!
Förra veckan blev det långa arbetsdagar då det var skolavslutningar och studenter som önskades bli firade av sina nära och kära. Jag tänkte därför bjuda på en liten bildkavalkad av förra veckans alla tårtor!
Studenttårtor till min svågers dotter. Den ena är fylld med choklad och hallon (rosa blommor) och den andra är fylld med citron och vitchoklad.
Två killar som slutade 9:an och gillar Star Wars blev förärade med denna tårta dekorerad med dödsstjärnan och lasersvärd. Självklart fick lillasystrarnas namn vara med på ett "hörn"! Denna tårta är mjölkfri och fylld med smakerna choklad och vanilj.
En tjej som fått kämpa lite extra under sin skoltid sprang ut med glädje i fredags och fick sedan bjuda sina gäster på dessa tårtor. "Mössan" är fylld med smakerna jordgubb och vanilj medan den med rosor på smakar hallon och vanilj.
Studenttårtor behöver inte vara av det vanliga slaget utan det går att plocka in de intressen som man har. Här är det orienteringsinspirerat och tårtorna är fyllda av smakerna jordgubb och vanilj. 
Just nu känns livet som om det innehåller milsvitt av tid och bara min egen tid. Jag ska förvalta dem alla sekunder, minuter och timmar väl och hoppas att jag hinner lägga några av dem här hos er! Men nu njuter vi av den stund som är och låter sommarvinden svalka oss efter ett väl genomfört arbete!
Ta hand om dig!