Rosa dop
Mina tårtor skapas alltid utifrån kundens önskemål, oavsett vilken fas i livet som det gäller. Det är allt från dop till födelsedagar, studenter till pensionen, alla skeenden i livet som finns mellan glädje och sorg.
Den här helgen var det dop för ett nytt litet liv och Molly var den som skulle få vara den person som det hela skulle kretsa kring. Mamman till lilla Molly beställde två olika tårtor till dopet, vilket jag tycker är ett bra sätt att få till en annan utformning på tillställningen. Det är lätt hänt att tänka att alla tårtor ska se lika ut till det tillfället då de ska bjudas på, men att välja olika utseende och utformning på dem gör att det blir lite mer intressant och kan skapa en liten ingång till samtal mellan människor som kanske inte känner varandra så väl. Vi är duktiga på att prata väder när vi inte riktigt känner någon, men tänk att få prata tårtor istället!
Dopets två tårtor bestod av en spritsad tårta där rosorna gjordes av marängsmörkräm och fylldes med vaniljkrämsgrädde och hallonmousse samt dekorationerna gjordes i sockerpasta. Den andra tårtan täcktes med marsipan och fylldes med vaniljkrämsgrädde och jordgubbsmousse och även den dekorerades med figurer i sockerpasta. 
Ta hand om dig!
#1 - Angelica Wåhlin

Wow, så fina tårtor!

Svar: Tack snälla! Det känns så bra att få fin respons på det man gör. 💕
Viktoria Grönqvist Alvin