Vad stressar dig? Och vad får dig lugn?
Stress kommer i olika former och skepnader beroende på vad det gäller. Har precis suttit med min nya telefon, samma märke som den gamla, och skulle överföra allt som är värt att överföra från den gamla till den nya. Det är enkelt men så stressande. Bara det här att få över alla kontakter är ett stressmoment som heter duga! Jag vågade knappt öppna mina kontakter, för tänk om det skulle vara tomt?! En värdslig sak som Karlsson på taket hade sagt, men det hade gett så mycket merjobb för mig. Nu lyckades allt så himla bra och allt verkar fungera som det ska. 
Det som är mest stressande för mig i mitt liv är när jag inte har den koll på läget som jag helst av allt vill. Jag vill kunna veta vad som händer om tio minuter, att det inte sker några stora överraskningar, men det finns ju aldrig några garantier för att det blir som man tänkt sig, väldigt sällan faktiskt. Jag tränar på det här varje dag och det går riktigt riktigt bra måste jag erkänna, men det finns vissa tillfällen som är lite stressande trots att de inte behöver vara det. Men vad fasen! Det kan ju bara som värst gå helt åt skogen och då är det bara att börja om på ett annat sätt. Vilket är så lätt att säga när man sitter ner och har det lugnt och skönt och allt bara är smooooooooth... 
 
Men jag fortsätter kvällen med att ha det lugnt och skönt, kanske till och med så pass att få krypa ner i sängen med en bok, för efter ett långt uppehåll då läslusten försvann ett tag så har jag äntligen hittat tillbaka till böckernas värld. Jag var på bokrean i februari och köpte lite nya böcker och av en händelse så trillade jag in på en berömd bokförsäljningssida här om dagen och klickade hem några böcker till. Så nu fylls biblioteket upp här hemma med lite till och det ska bli så roligt den dagen vi får till det på riktigt här på Åkerdala med hyllor och lite mysigt inrett så att det blir inbjudande att sitta där och läsa en god bok och bara vara. Drömmarna finns och de är till för att förverkligas, eller hur?
Ta hand om dig!