Vädermissbrukare!
Här skiner solen från en mer eller mindre klarblå himmel och jag sitter inne och har varit inne hela dagen. Det är väl att missbruka vädret om något!
Jag kan skylla på att jag har gjort annat, vilket är sant, och med den tidsoptimism som jag har i generna så trodde jag att jag skulle hinna mer på kortare tid. Men vilken överraskning när det inte blev så... 😜 Hm... att jag aldrig lär mig. Jag får väl njuta av mitt fläckfria kök istället där solen gör härliga solkatter i bänkskivorna. 
Du ser den blåa himlen i speglingen va?
Appropå sol så är den helt synonym med svensk sommar och jag har faktiskt börjat smida lite planer för den vad det gäller att spendera några dagar på sensommaren på annan ort. Vi har 10-årig bröllopsdag i år vilket sammanfaller med mannens födelsedag, som i år slutar på en nolla. Vår tanke är att fira båda stora tilldragelserna med att ta lite ledigt och bara njuta av att vara han och jag, men trots att vi inte gör något stort av det så krävs det dock lite planering. Jag gillar att ha saker och ting färdiga i god tid  när det är något som är bestämt att det ska ske och med det något härligt att se fram emot. Så nu har jag börjat reka lite för att se vilka alternativ som finns och vad som passar oss bäst.
För övrigt så är planerna för sommaren än så länge inga alls mer än ta dagarna som de kommer. Att dra iväg en sväng när man känner för det är lite vad vi tycker om att göra på sommarsemestern för för oss så är semester att ta det lugnt. Resten av året är fyllt med tider att passa ändå så de här få veckorna på sommaren, ja de får gärna vara planlösa.
Ta hand om dig!