Veckan som gått
Jag är medveten om att jag inte har varit så flitig bloggare den här veckan, men jag har absolut inte suttit och rullat tummarna. Företaget rullar på och jag har färdigställt en tårtbeställning till 126 personer, så det har varit en del att göra kan jag lova! Då beställaren har ett intresse som är stort och många av de gäster som skulle komma på kalaset, ja det är ett 60-årskalas, så var önskan att tårtorna skulle dekoreras i det temat. Det här innebar att jag var tvungen att uppdatera mig i olika tekniker och sätt att jobba på, vilket är så jäkla roligt, och att få förmånen att grotta ner mig i kunskaper kring modellering kan inte vara annat än ett privilegium.
 
Men annars hör du du! Vilken vecka det har varit om man som jag gillar allt som har med bakverk, kakor och vetebröd att göra! Tisdagen bjöd på semlor, för du missade väl inte att det var Fettisdagen?!, och vi passade på, kollegorna och jag, på jobbet att se till att vi fick var sin till eftermiddagsfikan. Torsdagen bjöd på marsipantårta, om man nu är boende i Småland så äter man "masipantåta" den "fössta tossdan i mass". Det var dock inget vi firade i år då tiden till eget tårtbak inte riktigt fanns, men istället så passade vi på att fira dammsugaren/punschrullens dag istället då den lyckligtvis inföll i torsdags den med, det är tur att det finns lite i frysen att plocka fram när det behövs.
Den här kvällen kommer jag att ägna åt att sitta i soffan och bara njuta av att livet är gott, att jag får känna mig älskad och har förmånen att ha någon att älska, att få vara stolt mamma till två underbara ungar som det går bra för här i livet och att de vägar jag väljer verkar vara de rätta för mig!
Ta hand om dig!