Den egna magkänslan
Jag går mer och mer på magkänslan, ni vet det där som känns bra men kanske inte alla gånger är det som man själv skulle välja om man funderade över det för länge. 
Min magkänsla brukar ofta visa sig vara det som fungerar bäst i mina egna situationer och självklart, det är mina situationen så då borde det vara så. Men att våga ta det där beslutet som kan hända går mot alla andras tyckande och tänkande kan kräva en hel del mod, men att göra det som känns bäst för en själv borde ändå till syvende och sist vara det bästa, för just mig. 
Jag brukar tänka lite på ett av de citat som Kristian Gidlund lämnade efter sig "Våga säga nej. Våga säga ja." Båda delarna kan vara lika skrämmande då det ena är uteslutande och det andra inneslutande, två motpoler som hela tiden står och väger mot varandra och oftast är det du själv som sitter mellan de två små orden och ska ta beslutet. 
Men jag har bestämt mig, magkänslan är den som tar beslutet åt mig och med en god känsla i kroppen kommer man långt, om inte längst...
Ta hand om dig!