Presentation av mig
Jag har märkt att det är en del nya besökare här hos mig på bloggen där jag skriver mest om tårtor men även om livet i stort och en del av er (tror jag iallafall) har även hittat mig på Instagram och Facebook. 
Vem är då den här människan bakom tangentbordet och alla bilder? Jo, det ska jag erkänna att jag själv funderar över ibland och har faktiskt inte riktigt svaret på. Jag har genom åren lärt mig att jag förändras både till utseendet, där har man inte mycket att säga till om utan naturen har sin gång, men mest av allt så förändras jag inombords. Jag blir med åren mer säker på mig själv och vågar ta steg i livet som jag aldrig hade trott förut att jag skulle våga ta och jag har "vett" att sålla bort det eller de i mitt liv som bara stjäl energi och ger inget tillbaka. Jag har accepterat att jag är i ständig förändring och ser det som något positivt så med det vet jag att jag kan aldrig säga att om 5 år är det så här eller så här, för jag har inte en susning om det är så jag vill ha det då. Självklart har jag drömmar och ambitioner med mitt liv, oklok vore jag annars, men jag är inte rädd för de förändringar som eventuellt blir utan är väl medveten om att allt blir vad jag gör det till och synen på det är upp till mig. 
Jag har haft både toppar och dalar i livet, vilket har format mig till den här 45-åriga kvinnan som fortfarande inte vet vad hon vill bli när hon blir stor utan söker de vägar som jag känner passar mig och för närvarande så innebär de att i arbetslivet så är jag lågstadielärare på 100% och driver mitt älskade företag Åkerdala Sockerbageri på fritiden. 
Jag blev mamma tidigt i livet, Kristoffer föddes det år jag skulle fylla 20 och Andrea kom till världen samma år som jag skulle fylla 24. Jag är idag gift med Håkan och bor i ett stoooort hus (3 våningar á ca 100 kvadrat per våning plus källare) i ett litet samhälle i norra Småland och huset som förra året blev 100 år heter Åkerdala, därav namnet i mitt företag. Här trivs vi två, ja det är bara min man och jag som bor här, och försöker att hinna med att renovera lite när orken och tiden vill infinna sig samtidigt, vilket de sällan gör... men vi har planer och ambitioner att renovera varsamt och få tillbaka den forna glans som denna 101-åriga dam en gång hade, dock med en liten modern finish.
Just nu driver jag mitt företag i den mängd som jag kan hantera utan att känna att det blir tråkigt. Mitt tårtbageri går ut på att skapa personliga tårtor utifrån vad kunden önskar sig. Så hos mig kan man som kund inte bara beställa en tårta utan att vi har diskuterat vad det är du vill ha ut ifrån tårtan. Personligt så det förslår, vilket jag hoppas att mina kunder uppskattar!
Jag hoppas att du som läsare har fått ett lite större grepp om vem jag är och att du fortsätter att titta in till mig här på bloggen eller om du vill på Instagram (jag har två konton, ett privat och ett företagskonto så att jag inte skulle tråka ut mina vänner och bekanta med alla tårtbilder och kakor som jag älskar att baka och äta...) @viktoria_alvin eller @akerdalasockerbageri samt Facebooksidan Åkerdala Sockerbager. Ja,... det var nog all reklam jag kunde uppbringa just nu om mig... och mitt företag.
Och du! Var inte rädd att göra ett avtryck här hos mig genom att trycka på gilla-knappen om du tycker om det du läst eller sett och du får mer än gärna lämna en liten gullig kommentar om du vill här i kommentarsfältet! 
Ha det bara bäst och ta hand om dig!