Att skapa sig något eget
Jag har nu haft mitt företag i snart ett och ett halvt år och inte riktigt kommit till skott vad det gäller att skapa mig en egen logga som speglar mig och det jag gör. Jag kanske är både snål och lite korkad men känner att då det "bara" är ett hobbyföretag så är jag inte riktigt redo att lägga ner en massa pengar på att skapa något sådant eller be någon skapa en logga där den ska ha betalt för ett jobb som egentligen är det bästa om jag gör själv. 
Men att Googla runt är bra och jag måste säga att jag hittade en del sidor där det gick att skapa utifrån redan givna teman och bilder samt välja både typsnitt och nyans på bild och text helt utifrån eget tycke och smak.
Jaha, där stötte jag på patrull, eget tycke och smak. Vad har jag då för tycke och smak?! Utifrån mitt personliga liv, ja då är jag ganska klar (efter 45 år) med hur jag vill ha det, men företagets tycke och smak (den"roll" som jag inte riktigt har vuxit i än) vad vill den ha? Hm... Efter någon timmes funderande och göra, göra om, göra och göra om igen så landade jag i denna. Inte för mycket, inte för lite, stilrent och enkelt men ändå med lite finess och stil. Jo, ja, den här får det bli!
Så nu är det bara att börja fundera över hur den ska användas och hur den kan användas på bästa sätt. Men nu mina vänner, nu har den här veliga bagerskan kommit ytterligare ett litet steg på vägen och det känns bra!
Ta hand om dig!