Små kramgoá prinsar till en liten prins
Jag inser just nu hur fort tiden går och hur lite jag hinner med utöver det som är måsten. Den här tiden på året är hektisk för mig och det går över, vilket jag hoppas att ni har överseende med. Jag ska försöka titta in till er så fort jag bara kan. 
För ett tag sedan så gick den här tårtan ut till kund då det skulle firas en liten prins på sin första födelsedag. Tårtan består av chokladbottnar som sedan fylldes med chokladfluff. Skapelsen täcktes med marängsmörkräm och sockerpasta.
Det är så roligt att skapa dessa små figurer och det går att göra så mycket med en liten pyttebit sockerpasta format som till exempel ett ögonbryn på björnen nedan. Att medvetet göra det ena lite olikt det andra gör att de får karaktär och små egna personligheter. Jag hoppas att det är lika uppskattat hos kunderna som det är hos mig som skapar dem. 😊 
Här var tanken att jag skulle ge mig ut och plantera de uteväxter som jag inhandlade i onsdags, men än så länge så inbjuder inte vädret riktigt. Regnet som kommer ner kan jag ta, men tyvärr så blåser det en del och då är det inte lika roligt att hålla sig utomhus. Jag håller tummarna och hoppas att det lugnar ner sig lite snart. 
Nu går jag annars in i den vecka på året som det är mest att göra i företaget. Studenter ska sparkas ut och även att det inte blir riktigt som vanligt det här året så blir det små bjudningar här och där för att fira de duktiga unga vuxna som nu tar steget ut i världen där de nu ska stå på sina egna ben. De är så värda allt firande som de kan få!
Ta hand om dig!