Flyttlass i stan
Tjoho! Då var jag här igen!

Dagen idag har gått i flyttlassets tecken då min dotter äntligen har fått ett förstahandskontrakt i Linköping och har idag fått flytta in i en väldigt fin och fräsch tvåa. Ljust och med välplanerade rum och när hennes tid och ork finnes till att packa upp flyttlådorna och göra det till sitt eget kryp-in så kommer det att bli jättefint!

Världens finaste dotter! ❤

Hon är en slitvarg och är så värd det här då hon för ungefär tre veckor sedan fick reda på att den lägenhet hon hyrde i andrahand ville kontrakt"ägaren" ha tillbaka nu till den 1:e oktober. Att hitta lägenhet i städer är inte lätt och både hon och jag har letat på alla sätt och vis. Att vara envis och inte ge upp är en bra egenskap som jag vet att jag besitter och har lyckats överföra mer och mer på mina barn. Att ge upp är inte ett alternativ i min värld, inte förens det är totalt "bovägga" som vi säger här. 

Jag är så stolt över henne och det hon presterar. Nu hoppas jag att hon kan få landa ett tag och få rota sig och skapa sin egen värld, där mamma kommer och hör sig för med jämna mellanrum att det är bara bra. För vilken mamma kan bara släppa taget bara sp där?!

Ta hand om dig! 
Positiv fokus
Vilken produktiv dag jag har haft! Trodde aldrig att jag skulle hinna med hälften av det som jag gjort och känner mig med andra ord väldigt nöjd.


Appropå att känna sig nöjd. Det är något som vi alla borde få uppleva varje dag, vilket bi kan hända gör men inte reflekterar över. 
Jag har tagit för vana nu den här veckan som varit att varje kväll efter att jag har släckt lampan fundera över vad jag känner mig nöjd över eller till och med stolt. Ett bra sätt att få in positiva tankar in i drömmarnas värld och ge mig själv chansen att inse att det finns mycket som jag kan och att det är det som jag ska fokusera på. 

Här ska jag nu sitta en stund och filosofera över min dag och vad jag har presterat. Allt det positiva ska lyftas fram och det som inte gick som jag tänkt... ja det är ju bara att fokusera på på rätt sätt, det vill säga positivt, så blor det säkert också bra.

Ta hand om dig! 
Citrusträdet lever!
Jag är stolt över mig själv just nu! Jag har lyckats hålla mitt citrusträd vid liv hela sommaren ute och nu har den fått flytta in och har överlevt de första veckorna inomhus med bravur. Det syns inga sjukdomssymptom eller minsta lilla tillstymmelse till att må dåligt. Det finns faktiskt en hel del frukter på trädet och dessa är användbara till lite av varje.
 
 
 
 
I somras så smaksatte jag "måltidsvattnet" med både pressade frukter samt skivor av densamma och det är en lite mer sötaktigare smak än vad en vanlig citron har men för övrigt så är den mycket lik sin släkting. Storleken på frukterna är ju inte så stor, men med tanke på att den används mer eller mindre till just smaksättare så är de alldeles lagom.
Jag tror att det är värt att fira den här bedriften ikväll med något gott i glaset, för det här är en sällsynt upplevelse som har hänt och allt är ju värt att uppmärksammas!
 
Ta hand om dig!