Glädjas och glädja
Idag har varit en dag då jag både har fått glädjas och fått möjligheten att glädja. Jag vet inte vilken av dem som är störst men jag känner mig lite smått euforisk över båda.
 
 
 
För mig räckte det att få en snäll kommentar från en kollega på jobbet då vi stötte ihop för kanske femte gången under samma dag och jag sa lite skämtsamt: Att mig blir du inte av med så lätt! och får som svar tillbaka att: Det vill jag inte med en så trevlig människa som dig! 
Då blir man glad i hela kroppen och jag tror säkert att jag växte fem centimeter med en gång. Då är det är lätt att sträcka på sig och jag blev både stolt och rörd över att ha kunnat göra ett positivt intryck som jag hoppas att kollegan bär med sig.
 
Det kan låta som skryt, men det är inte det som jag vill förmedla utan mer känslan av vad vänliga ord och ett leende kan göra. Att hälsa på sin medmänniska eller kollega och säga ett ord eller två kan göra någons dag, eller din egen. Att få lyckan att ge någon lite glädje, om än den minsta lilla gnutta, kan förändra en hel dag och hur den utvecklar sig.
 
Jag hoppas att din dag har innehållit glädje och vänliga ord och att du nu tar kväll med en bra känsla i mage och hjärta!
 
Ta hand om dig!