Filmkväll

Vi blev sittandes framför TV:n och film på Netflix ikväll. Det händer inte ofta sommartid då vi av någon anledning inte tar oss riktigt tid till det samtidigt som vi prioriterar utelivet mer när det är ljumma kvällar.
Filmen valdes av dottern och valet blev "Now you see me" som bjöd på både spänning och en del huvudbry.
 
 
 
Är man lite nördig och gillar trolleri samt att det ska vara spännande utan en massa blod så är den här filmen ett säkert kort. Helt klart sevärd!
 
 
 
Av någon konstig anledning så finns behovet av att stoppa något ätbart i munnen samtidigt som filmen rullar. Ett psykologiskt fenomen som jag undrar hur de stora psykoanalytikerna skulle besvara och vilka diagnoser som de skulle ställa utefter det man har tuggat i sig. 
 
Här hemma fanns det inte så mycket av något så det blev lite av varje när man sedan kikade på de rester som låg på vardagsrumsbordet. Vi gjorde en liten räd i skafferiet och rensade det på både nachochips, fanns inga "vanliga" chips, jordnötter, choklad av varierande smaker och mitt upp i alltihopa så hamnade det en banan! Jag är dock oskyldig till allt utom nachochipsen, gillar saltet... 
 
Nu är det nog dags att knyta ihop säcken och plocka fram tandborsten och gnugga lite på tänderna och krypa ner i sängen. Får ju tänka på att det är en dag imorgon också som ska orkas med.
 
Ta hand om dig! 

Kommentera här: