Smultronstället - den årliga semesterresan
Hm... Nu är jag tillbaka efter ett par dagar med mycket gott att äta, nästan på gränsen till frosseri skulle jag nog kunna påstå. 
 
Gårdagen blev en födelsedagskalasdag givetvis med gott i magen så som bullar och rabarberpaj.
Dagens frosseri blev desto mer än gårdagen då det idag blev den årliga semesterresan med mina barn och sonens sambo. När barnen är unga vuxna är det lite svårt att hitta på saker som passar alla men en aktivitet som återkommer varje år är resan till Söderköping och att äta glass på Smultronstället. 
Fint väder och det är kö utanför restaurangen, givetvis så idag, men även vid dåligt väder så är det kö utanför detta fantastiska ställe. Att glass kan dra så mycket folk.
 
 
 
 
 
En glass på Smultronstället är som en hel middag och kroppen är så sockerstinn så att man bara längtar efter något som är riktigt riktigt salt för att på något sätt hålla nivåerna i kroppen någorlunda i bra balans. Därav brukar dagen avslutas med middag på någon restaurang i Linköping och så även idag då det blev thaimat på menyn.
 
Sitter just nu här hemma och känner hur kroppen försöker bearbeta all denna brutalt onyttiga tillvaro som den här upplevt idag, men som mitt välmående behövde få uppleva. För det är absolut inte ofta som dessa tillfällen dyker upp. Tack och lov! 
 
Ta hand om dig! 
#1 - JUNITJEJ

Så gott det ser ut!

Svar: Det var det också, men man är ju väldigt "glassnöjd" efter detta.Ha det gott!
Viktoria Grönqvist Alvin

#2 - Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Smultronstället är ett MÅSTE varje sommar! :D

Svar: Håller med dig! Men ett besök per år, sedan är man nöjd!Ha det gott!
Viktoria Grönqvist Alvin