Loppis på en onsdag
Vilken onsdag det blev med några finfina fynd från loppis så här på en onsdag. Allt hände sig på grund av att jag halkade in på ett Facebook-inlägg vilket ledde mig vidare till en resa till Mörlunda där det inhandlades både en möbelgrupp samt en uppsättning med nysilverbestick i 48 delar!
Ibland vet jag inte om det är tillfället som gör att det blir så här eller om det finns en mening med att det var just jag som skulle hitta just det inlägget vid just den tidpunkten, men roligt är det!
 
 
 
 
 
Möbelgruppen kommer hem på fredag och är ett inköp inför framtida renoveringen av biblioteket, men när tillfället kommer för att göra ett inköp då måste man ta det. Min man och jag fick även ta en titt inne i loppisbutiken, blev lite VIP-känsla då det bara var vi som var kunder, och jag ska erkänna att det var inget som jag fastnade för direkt utan var mest som en loppis är med allehanda olika saker i alla möjliga former och användningsområden. 
Men när jag sedan skulle betala möbelgruppen så fick jag helt plötsligt se att det låg en uppsättning med silverbestick under glasskivan på butiksdisken, komplett i 48 delar med knivar, gafflar, soppskedar och dessertskedar i precis den stil som jag letat efter. Priset var helt överkomligt, 250 kronor är ingenting, och utan att tveka så fick de följa med oss hem idag. Så nu är jag lite hög på lyckoendorfiner och dessa duger jättebra att vara hög på även fast de kommer ut ur shoppingträsket. Men all lycka är bra lycka bara den inte kommer från andras olycka!
 
Jag hoppas att du har haft en härlig onsdag och nu är vi faktiskt närmare den kommande helgen än vad vi är den gångna helgen! Bra va?!
 
Ta hand om dig!
#1 - Chanel

åååhhh så fina !
var också i antikbutiken häromdagen och fyndade , men dina ser ju riktigt fina ut,, och 48delar dessutom, skulle verkligen vilja ha detta :)nyfiken på soffgruppen :)

Svar: Ja de är riktigt fina mina fyndade bestick! Jag hoppas kunna fota möbelgruppen i helgen för att visa. Ha det gott!
Viktoria Grönqvist Alvin