Oj vad det regnar!
Hm... en hel sommar utan nästan inget regn alls. Idag tror jag att moder natur har gett igen utav bara helvete! 
Här bara öser regnet ner och har gjort sedan halv fyra i eftermiddags. Det verkar inte vilja ge med sig det minsta för tillfället och himlen är alltjämnt jämngrå. 

Bilfärden hem från jobbet gick i sakta fart, 50-60 km/h, och vindrutetorkarna gick på högsta hastighet men det räckte nästan inte till.
Att köra in bilen i garaget var inte att tänka på då det var ungefär fem centimeter vatten ståendes framför garagedörrarna. Jag backade upp bilen på gården och tur var väl det. För vattnet steg och vattnet steg ytterligare en hel del till. Med drygt en halvmeters vattendjup framför garaget, vill inte tänka på hur det såg ut där inne, så ringdes brandkåren in för att göra en pumpinsats. Tur att vi bor granne med dem!

I skrivande stund så står pumpen fortfarande kvar och går och vattennivån har sjunkit en del. Men bilen den får stå kvar ute på gården i natt kan jag lova!

Vi ska vara glada för att vi har dessa deltidsbrandmän och kvinnor som ställer upp i vårt samhälle. Utan dem så vore vi väldigt sårbara!

Ta hand om dig!