Dopdag för en liten "panda"
Alla ni som någon gång har väntat barn eller har varit i gravidas närhet under deras nio månaders väntan vet att många barn går under olika "arbetsnamn" Det kan vara precis allt möjligt som dessa små mirakel kallas och ofta så följer dessa gulliga små smeknamn med dem även efter de har sett dagens ljus för första gången.
Det här är något som en av mina kunder tog fasta på när temat för dopet skulle sättas och tårtdekorationen skulle bestämmas. Deras lilla Sigge kallas för deras lilla panda och givetvis så var det en panda som skulle pryda tårtan på dopdagen.
Tårtan fylldes med hallonmousse och kinderchokladfluff, spacklades med marängsmörkräm och täcktes med sockerpasta. Då det kom tre bildförslag på dekorationer som gillades av föräldrarna så sammanfogades de till en helhet med stjärnor, vimplar, klossar och givetvis den söta lilla pandan. Då jag gjorde en två-våningstårta så använde jag mig av formar i 15 och 20 cm i diameter, detta ger en tårta som räcker till minst 15 personer. 
 
 Jag hoppas att ni alla har en härlig andra advent och att ni får möjlighet att bara vara så här i allt julstök. Vi tänker minimalistisk jul här i år och reducerar bort en del som vi anser inte är av någon som helst nödvändighet att ha. Det kanske har med åldern och visheten att göra, men även att jag inte bakar pepparkakor eller står och trillar mina köttbullar så blir det ju jul iallafall. Och den blir ju absolut inte sämre för det!
 
Ta hand om dig!