Sista söndagen i februari
Vilken vinterdag det har varit även idag, denna sista söndag i februari. På torsdag vänder vi blad och blickar framåt mot mars och den första vårmånaden och hoppas att den har värme och sol med sig. 
Dagen idag har bjudit på soligt väder om man har befunnit sig på Åkerdala och bygden runt omkring, men vi som tog en färd ner till Kalmar idag möttes av ett snöoväder då vi befann oss nästan halvvägs dit och det var ett snöfall som verkligen ska kallas för ymnigt. Efter ett par timmar i Kalmar begav vi oss hem igen och det ymniga snöfallet höll i sig tills vi hade fyra mil kvar hem och det verkar som om det ska stanna på "rätt" sida gränsen och vi slipper att få hit det, just nu ska jag kanske tillägga.
 
 
 
 
 
Att låta en sådan härlig dag gå förbi kameralinsen finns inte på kartan för mig och självklart så smög jag ut med kameran i högsta hugg och trots att kylan biter och sticker i fingrarna så uppfylls jag av sådan härlig värme av att höra hur det droppar från taken och alla dessa vackra istappar som hänger och gnistrar överallt. 
Jag hoppas att du också har haft tillfälle att få njuta av detta!
 
Ta hand om dig!