Kök och skafferi
Idag ska jag skona er från inlägg med djupa tankar och funderingar. Jag orkar själv inte med det rent psykiskt heller då jag blir ganska känslomässigt dränerad av att skriva dem, för det är mina innersta tankar som ni får ta del av och inget som inte sätter sina spår i mig efteråt.
 
För att själv kunna släppa dessa tidigare inlägg så satte jag igång att städa i kök och skafferi idag.
Tidigare i veckan var jag och köpte fina köksburkar från Rörstrand som jag nu har placerat ut på olika platser där de fyller sin funktion bäst. Jag ska använda dem till det som är tänkt att de ska användas till, dock har jag inte fyllt kryddburkarna än, men de stora burkarna innehåller just de livsmedel som de ska innehålla. Det är för mig bruksföremål och sköter man dem ordentligt och hanterar dem varsamt så kommer de att hålla många år till och visst passar de jättebra i vårt kök och skafferi?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som ni ser så gillar jag att blanda lite olika stilar i mitt kök men ändå hålla det till lite lantligt och gammaldags. Dock vill jag hålla färgskalan ljus och plockar bara in lite färg så som blått och grönt.
Nu ska jag fortsätta att njuta av att det är söndag och att jag har några timmar kvar innan det är dags att krypa till kojs för att ta tag i en ny vecka som ger mig nya möjligheter och de vill jag ju inte missa!
 
Ta hand om dig!