Visst blir jag färdig!
Att vara ledig och få vara chef över sin egen tid är bland det bästa jag vet! Inte för att jag bara vill slappa och göra ingenting hela dagarna. Nej de får gärna vara fyllda med projekt, dock inte från morgon till kväll, som jag kan ta mig an i min egen takt och bli färdig när jag tycker att det kan bli färdigt.


Att jobba under tidspress och att ha en deadline för det som jag ska göra kan vara en sporre och en drivkraft i sig, men för att inte riskera att projekten ska bli tråkiga så behöver jag även ha saker som ska göras, men göras i min egen takt. Då hittar jag glädjen i det jag ska göra och även dessa projekt gör att mitt självförtroende stärks och jag kan länna att det här är jag faktiskt bra på! En egoboost ibland behöver jag för att må bra!

Ni som läste mitt inlägg igår fick då läsa om min lemonad som jag skulle ge mig på som söndagsprojekt. Det har jag även dragit igång, men är inte riktigt färdig med än då jag är ledig och det betyder att det blev ett projekt som jag gör i min egen takt. Och jag lovar, den kommer att bli färdig idag men lite senare när jag anser att min tid finns för att färdigställa den. 

Ta hand om dig!