Bland det bästa jag vet..
Jag älskar ord! Ord har en så stor makt och kan betyda så mycket på olika sätt. De kan såra, de kan lyfta, de kan glädja, de kan skapa kärlek, ja alla känslor som en människa kan känna. 
Det skrivna ordet är för mig så mycket lättare än det talade. Jag övar på att våga säga mer och inte vara tyst i alla lägen, men det är svårt för mig. Orden fastnar gärna och kommer sällan ut i den ordningen som jag har tänkt mig. Men jag fortsätter att träna...
 
 
 
Jag har alltid tyckt om att skriva och det kanske är därför som jag känner mig så bekväm i det här forumet. Här kan jag låta orden flöda utan att behöva vara rädd för att det bara blir en massa osammanhängande svammel. Här behöver jag inte känna mig obekväm utan kan jag gå tillbaka och rätta till det som har hamnat i konstig ordning, här går det att ta det i min takt. 
Min kärlek tilll det skrivna ordet resulterar ofta i citat och kloka ord från andra. Det kan vara några få rader från en hel bok som jag fastnade för och inser betyder mycket för mig. Det kan vara något som en person i TV-rutan säger och som jag plockar ur sitt sammanhang då de få orden säger mig så mycket. 
 
 
 
Häromdagen så samlade jag på mig en hel del ord som passar för just den här tiden, det som för mig hör ihop med sommaren. De får nu pryda min lilla tavla i hallen där jag ser den varje morgon när jag tar på mig skorna för att gå ut. De här orden är sommar för mig och det är bland det bästa jag vet!
 
Ta hand om dig!