Kommande saker på inköpslistan.
Den här vår- och sommarsäsongen ligger jag lite efter vad det gäller att uppdatera garderoben med kläder. Det kan bero på att vi nästan inte hade någon vår utan det gick på bara ett par veckor,  vad det kändes som iallafall, mellan snö och gröngräset. Jag har även varit lite lat vad det gäller garderobsrensning och det är bara någon vecka sedan som jag rensade ur dem och fick ihop drygt en halv sopsäck som jag med glädje skänkte bort till min mans svärdotter. Jag tycker att det är så roligt att de kommer till användning ett tag till då kläderna egentligen inte är slitna utanmer att jag har tröttnat på dem. 
När jag väl kommer till utrensningen så märker jag vad som finns och vad som saknas för att jag ska få ihop en "fungerande" garderob. Jag har fått ner lite på min inköpslista och ett av dessa plagg, om det nu räknas som plagg, är nya bikinis. Då jag inte har en modellkropp, vilket jag heller inte eftersträvar, så gäller det att inte göra sig en bild i huvudet hur just jag skulle se ut i dessa bikinis som man ser i reklamen. Tyvärr tycker jag att det är dödens tråkigt att stå i provhytten och prova bland de få alternativ som finns. Jag måste få gnälla lite nu då det är svårt att som lite småkurvig hitta bikinis som sitter bra bland de större klädkedjorna. Det har kommit mer och mer, absolut, men efterfrågan är större än utbudet tyvärr. Ofta går jag mer eller mindre besviken ut ur butikerna då det inte passar mig och då är det överdelen som felar då jag som är berikad med en större byst och ganska "smal" under och den kombinationen finns det lite av bland det som hänger i butikerna. Men ni mina vänner kanske har ett tips eller två till mig var jag ska leta någonstans? 

Nej nu struntar jag i att gnälla mer, det är ju inte riktigt min grej att göra det här, och tar och njuter av den här härligt varma sommarkvällen istället!

Ta hand om dig! 

#1 - Helen

Jag brukar alltid hitta bikinis ( en bikini flera bikinis eller bikinisar 😂🤔 ) på Stuneks i Vimmerby. Där kan man köpa överdel i bh-storlekar och välja vilken storlek på underdel man vill ha, personalen är också väldigt hjälpsam och kunnig 😀👍🏽 Kram Helen

Svar: Jag får nog ta en tur dit och titta på bikinisar, för det heter det nog absolut! Tack för tipset! Kram
Viktoria Grönqvist Alvin