Längtan och väntan
Onsdag och vi har gått halvvägs in i den här veckan. Men den är även början på något, början på min efterlängtade semester! 
Vid klockan två idag släckte jag lamporna och låste dörren till klassrummet för sista gången den här terminen. En skön känsla av att lämna ett välgjort arbete bakom mig och har en bra känsla i hela kroppen om att det blir en härlig start på terminen i augusti. Men först ska jag bara njuta och vara ledig. Göra vad jag vill och mår bra av! 


Startade ledigheten med att ta det lugnt en dryg timme i soffan... på bilverstaden då det (o)turligt nog var dags för service på bilen idag. Jag kunde ha valt att gå en sväng på stan, men valde efter ett mycket kort överväganden med mig själv att deras soffa på bilaffären drog mer än andra affärer och valde att sitta där och vänta. 
Lite spännande att sitta ner och "överhöra" hur försäljarna pratade med varandra, vilken jargong de har jämfört med hur vi har det på mitt jobb. Slutsatsen, inte alls så olika! 
Det är inte så stor skillnad på män och kvinnor vad det gäller det som händer bakom "kulisserna" utan vi gör och säger ungefär samma saker när vi sammanstrålar. Det är nyansskillnader både mellan män och kvinnor men även mellan män och män, kvinnor och kvinnor och det är bara jag som kan ändra på hur jag är, vilket är mitt eget ansvar.

Nu njuter jag av kvällen och att det är semester! 

Ta hand om dig!