Sommar i P1 och Mark Levengood
En "tradition" som jag har på sommaren är att lyssna på sommarpratarna i P1. Jag ska erkänna att jag oftast lyssnar på den versionen där musiken är bara små korta snuttar och det är ett val som jag gjort av två olika anledningar. Den första är att jag då inte behöver lyssna på musik som jag inte tycker om och kan känna mig lite stressad av att ha i öronen, jo jag lyssnar de flesta gånger med mina in-ears i, och den andra och främsta anledningen till att jag väljer den förkortade versionen är för att få ett mer sammanhang i pratet då jag lätt kan bli distraherad under musiken och tappar tråden i det som sades innan. 


Idag spenderade jag lyssnarstunden i solstolen och fick ta del av Mark Levengoods sommarprat. Ett prat som gick direkt in i mitt hjärta och jag både skrattade och grät tillsammans med honom. 
Det var så ärligt och så genomtänkt det han berättade och missade du det så tycker jag absolut att du ska ta dig tid till det. Det är väl spenderade minutrar med honom där han berättar om sitt liv och hur hans glädje, ilska och sorg genom livet har gjort honom till den han är idag. Hans genuina kärlek till hans familj och släkt lyste igenom hela programmet och som lyssnare fick man ett leende på läpparna både en och två gånger när hans anekdoter om släkten kom fram. Så härligt hjärtligt!

Jag hoppas att du har haft en härlig dag och en fortsatt underbar kväll! Jag ska fortsätta att vara en livsnjutare här ett tag till ikväll på Åkerdala och bara vara och insupa sommaren!

Ta hand om dig!