Är det här ett skämt eller är det seriöst?!
För ungefär två år sedan gjorde jag ett inlägg som fick rubriken Långfredag/våffeldagen och det är genom tiderna mitt mest kommenterade inlägg fram till idag. Varför kanske du undrar? Och jag ska erkänna att det undrar jag med!
Jag har i och för sig varit inne och läst det igen och jag är inte det minsta imponerad över det jag läste. Det handlade lite om att vi hade ätit våfflor, lite om mitt påskpynt och där tog det som var spännande slut. Kanske är därför de gör de kommentare som görs, för att "piffa" upp inlägget lite då det är bortom alla tvivel ett helt vanligt vardagligt inlägg, på gränsen till tråkigt. Ja, kanske till och med att det har gått över gränsen till tråkigt, tycker de som kommenterar. Kanske...
 
                                                               Foto:Pernilla Alvin
 
Det jag undanhåller lite för dig just nu är vad för sorts kommentarer det är som ges till detta inlägg. Och håll i hatten för här kommer, nästan lite rodnande, sanningen! Det handlar om porrsidor, sexsidor och diverse andra sexuella aktiviteter och datingsidor. Vad jag nu skulle ha för nytta av det nu då som är lyckligt gift! Men det kanske inte har gått fram riktigt ordentligt så jag skriver det väl här en gång till och ordentligt tydligt för att inga som helst tvivel ska uppstå: JAG ÄR LYCKLIGT GIFT! 
 
Jag undrar bara vad det är som gör att det kommer kommentarer lagda till just detta inlägg? För alla kommentarer är på antingen engelska eller något annat konstigt språk, är lite dålig på att identifiera språk ska jag erkänna och de har väl för fasen ingen som helst aning om vad våffeldagen är för något och inte långfredagen heller skulle jag tro. Långfredag heter ju Good Friday på engelska och våffeldagen helt fritt översatt av mig skulle i så fall bli Waffle Friday. Inget porrigt över det enligt mitt tycke, men vad vet jag vad folk går igång på...
 
Så nu blockeras det adresser efter adresser och gud vet hur många jag har blockerat, men de fortsätter att dyka upp med jämna/ojämna mellanrum och kommer väl så att göra kan jag tro. Men är de envisa så kan jag bara gratulera dem alla till att ha gett sig på den mest envisa människan i denna värld och de är totalt chanslösa mot mig i det här. Och min största undran är ju faktiskt om de skämtar med mig aprilo eller om de är helt seriösa och tror att jag ska klicka mig in på deras säkerligen helt "fantastiska" sidor som är helt oumbärliga för mig, skrivet med ironi för er som trodde på mig där för ett ögonblick. 
 
Ta hand om dig!