Min kärlekshistoria till livet
Idag har varit en dag då jag har känt mig tacksam för det mesta här i livet. Jag är frisk, har ett arbete, men framför allt så har jag en familj som jag älskar över allt annat på jorden och jag, just jag har möjligheten att vara den jag är i mitt eget liv!
 
 
 
 
 
 
Det kan i mångt och mycket låta som en självklarhet för alla och till och med för mig, men skulle jag lägga mitt eget liv under lupp så skulle det inte alla gånger vara så. Jag vet att man ska släppa taget om det förflutna och bara blicka framåt, men med handen på hjärtat så kan jag inte göra det, för det som har hänt det är det som har gjort mig till den jag är och det finns där i min ryggsäck, inte som en tyngd idag utan mer som en påminnelse om hur det har varit och var jag inte vill befinna mig i alla lägen.
Jag har varit en person som inte alltid har varit den starka och modiga, den glada och framåt människan eller den som har vågat stå för det jag gjort. Jag har gjort "fel" val i livet ibland och det har gett mig konsekvenser och ärr, men det går alltid att reparera, ibland med små krackeleringar och skönhetsfel kvar, men det går att fixa.
Så idag hyllar jag livet och inser vilken tur att just jag är jag och ingen annan, för jag skulle inte vilja vara utan de erfarenheter som livet hittills har gett mig då de har format mig och den jag är!
 
Ta hand om dig!