Jakt pågår!
Jo, då var jag tillbaks på ruta 1 vad det gäller avslutningsklänning. Jag vet inte om det är jag som är för kräsen eller om det är en sned och skev bild som jag får av mig själv vad jag klär bäst i och inte. Lite tråkigt är det att min största och bästa kritiker har flyttat hemifrån! Jag skulle verkligen behöva dotterns hjälp just nu.
 
Som jag skrev häromdagen så skickade jag tillbaka en jättefin, men inte på mig, klänning och beställde i rappet en annan. Den kom hem igår och då den var mer generös och mer smickrande vid det partiet från midjan och ner till knäna så hade jag verkligen förhoppningar på denna. Raskt dressade jag på mig denna rosa skönhet och fick mig ett gott skratt igen! Nog för att ett gott skratt förlänger livet, men just nu vill jag ha andra saker att skratta åt och inte mina klännings"bekymmer" (som är en värdslig sak som Karlsson på taket hade sagt).
 
Jag får väl ta en stund ikväll igen och kolla igenom utbudet för att se om det finns något nytt att ta hem för att prova och förhoppningsvis få behålla till den 15 juni. Det är bara en månad kvar ju! 
Vissa märken är säkra kort, men där då nackdelen blir att jag får en garderob med många klänningar med samma skärning men i olika färger och mönster. Det skulle ju vara roligt att hitta något annat som sticker ut från det som jag har hängandes. Men skam den som ger sig! Jag jagar på! 
 
 
Nej, nu är det nog dags att ta sig ett glas med någon svalkande dryck och slå sig ner en stund i trädgårdsmöbeln och insupa den fantastiska syrendoft som ligger över Åkerdala! 
 
Ta hand om dig!