Lyckad jakt!
Jag kunde inte motstå att spinna vidare på mitt tema och med det även sprida lite hopp bland alla er som känner sig förtvivlade kring detta dilemma, jo för så känns det verkligen, om vilken klänning som passar till skolavslutningen. Det går att hitta något för dig med, även om det känns väldigt motigt vissa stunder.
För min jakt blev till slut en lyckad jakt och det är på gränsen till att det känns som om det blev ett lyckligt slut, precis som i alla sagor med prinsar, prinsessor och elaka väsen.
 
Idag surrade det till i telefonen och de där härliga sms- aviseringarna, tre stycken dagen till ära, dök upp på skärmen. Oj då! Det låter nästan som om jag vore en shoppaholic, men där är jag inte vad jag vet. Kan vara så att vi har lite delade åsikter jag och min man där, men han säger att så länge han får mat på bordet så gör jag som jag vill. Visst är han en fantastisk man!
 
 
 
 
 
Du hittar klänningen här.
Det var nästan med lite pirr i magen som jag sedan väl hemma öppnade upp dem ett efter ett och för att hålla spänningen vid liv så valde jag att öppna det med klänningen i till sist. För då kunde jag ju iallafall glädjas åt de andra två paketen som jag var supernöjd med, om det skulle visa sig att den tredje klänningen som jag nu klickat hem på en kort tid heller inte skulle vara till min belåtenhet. 
Men jag behövde inte vara orolig någon längre stund. För när jag väl fick upp den ur förpackningen så såg jag hur fin den var. En marinblå klänning med liljor i vitt och rosa och till och med en liten påsydd spets längst ner på kjolfållen och i midjan. Det är av ett liknande snitt som flera av mina andra klänningar som hänger i garderoben har. Den här har dock en lite längre kjol, vilket passar mig perfekt då jag var ute efter det. Längre och längre i och för sig, men den slutar lite under knät och är då i mitt tycke en lagom lång klänning för att trivas bra i. 
 
Så nu talade jag om för min man att det bara är skor som saknas och jag tyckte att jag fick ett så "konstigt" svar då han lite så där smått ironiskt påstår att jag inte har några skor. Men jag kanske ska tolka det som om att jag behöver köpa mer än ett par skor. Eller? Visst måste det vara så han menar?
 
 
Nöjd och tillfreds med att äntligen ha jagat färdigt så ska jag nu verkligen fredagsnjuta och hoppas att jag inte slocknar i soffan här hemma för tidigt ikväll så att den njutningen uteblir eller blir för kort. 
 
Ta hand om dig!
#1 - Jeanette Kindhag

Jättefin👌🏻

Svar: Tack! Skönt ärr det är över! 😊
Viktoria Grönqvist Alvin