Tänk om man skulle unna sig...
Ibland så sitter axlarna under örsnibbarna. Känns det igen?!
Det är lite svårt att släppa ner axlarna och slappna av och den där stela tunga känslan i rygg, nacke och axlar blir mer eller mindre ett tillstånd som innefattar det normala. 
 
 
Förr var jag duktigare på att unna mig en stund hos massören några gånger om året. Under mina högskolestudier så skedde det oftare och var välbehövligt då jag spenderade många timmar framför datorn skrivandes på rapporter och uppgifter varje dag. Att motionera och röra på sig gör underverk för kroppen, men det finns nog inget som slår en timme hos massören!
 
Nu de senaste åren så har jag inte unnat mig det, men känner att axlarna dras uppåt till både nu och då och med en snäll make som knådar till det ibland på dessa utsatta ställen, så känner jag att jag klarar mig ett tag till. Men nu så längtar kroppen efter en timme på britsen hos massören och en massage av något slag. För det är ju inte bara en sorts massage att välja på, eller om det bara finns en så är det ju inget val mer än att ta den eller inte. Det finns ju en himla massa massageformer och det svåra är att välja vad som skulle vara bra för mig och framförallt vad jag skulle känna mig bekväm med. Och den timmen är ju inte bara en välgörande stund för kroppen utan även för det hela välbefinnandet.
Så jag tror nog att det får bli en liten efterforskning av det utbud som finns och när det skulle tänkas kunna passa in i vardagens lunk. För det är jag värd!
 
Ta hand om dig!