Ut på tur, aldrig sur
Vissa dagar kräver mer än andra. Vissa dagar måste behandlas på annat sätt än andra. Vissa dagar måste jag tassa runt på tå. Vissa dagar klampar jag bara på. 
Idag blev en dag med allt tror jag, men inte för att jag vill klaga, utan dagen fick jag tackla på alla sätt som jag kunde, göra det bästa av den och min inställning till den är vad den blir till. 
Något som alltid är bra för mig vid dagar som denna är att ta tag i saker och bara göra dom! Skita i att det inte känns lockande, utan bara ta klivet, sätta den ena foten framför den andra och fortsätta så. 
 
 
 
Idag "krävde" min dag en energiboost i form av rörelse. Ni som vet hur vädret har varit här i Götaland vet att det varit grått, dimmigt och en konstant luftfuktighet i form av små små regndroppar. Ett väder att egentligen mysa i soffhörnet då det är det mest lockande, men jag trotsade allt, både lusten och hjärnspökena som sa att det är bara att gosa ner sig i soffan med filten i knät, slötitta på TV och inte göra något. Nej, jag snörade på mig träningsskorna, satte givetvis reflexer på kläderna och gick, bara gick. Den ena foten framför den andra och med Mark& Jonas podd i öronen så behövde jag inte tänka egna tankar utan det var bara att småfnissa åt deras små kärleksgnabb och konstiga funderingar och husmorstips. 
Så här sitter jag nu, fylld med energi och ett sinne lite lättare än innan och kan jag göra något åt problemet så gör jag det, kan jag inte göra något åt problemet, ja då är det inget problem. Eller hur?!
 
Ta hand om dig!