Filosofi, envishet och väntan
Onsdag och jag har nog inte varit något filosofisk här den här veckan. Vet inte heller om det riktigt ligger för mig nu då jag inte känner mig så där djupsinnig nu som jag kan göra ibland.
Just nu flyter det på rätt bra och då det inte finns några negativa händelser som mörkar sinnet så blir mitt skrivande därefter. Kanske bra eller kanske mindre bra för mitt författande här... men tror inte det gör vare sig till eller från då jag skriver/svammlar hur mycket jag vill och kan ändå. Men så länge ni fortsätter att titta in här och inte skriver några elaka kommentarer så kan jag nog fortsätta på mitt lilla egna sätt, ni protesterar ju inte! 😉
 
 
Jag har tagit små steg framåt i mina framtidsplaner och väntar på svar, vilket är det värsta jag vet, att vänta. Jag kan vara rätt otålig och vill att saker och ting ska hända med en gång, vilket jag vid min ålder borde veta inte fungerar alla gånger, faktiskt ganska sällan. Men att få gå och vänta på om det ska bli något positivt eller negativt svar kan vara svårt och det gäller att hålla modet uppe och tänka att det går min väg, som jag vill och fortsätta att smida på de planer som jag har. 
 
Många gånger tror jag att det är min envishet som är min största styrka och min största svaghet här i livet. Många gånger är det bra att inte ge upp vare sig första eller andra gången, men det kan likväl vara nyttigt att inte lägga energi på något i onödan. En svår balansgång där det gäller att förstå när det är dags att ge upp eller fortsätta kämpa. Vilken tur att jag har så många människor omkring mig som kan ge mig hintar om vad jag ska göra i vissa lägen, allt för mitt eget bästa då det kan vara svårt att se det själv ibland. 
Men nu känner jag själv att den energi som jag ska lägga nu är lite tid på min man som tog kofoten i ena handen, högtalaren i den andra och gick upp till det blivande sovrummet för att bryta loss lite masonit från golvet. Än så länge hör jag bara Lars Winnerbäck som sjunger och inga svordomar från mannen. Det måste betyda att det går bra där uppe!
 
Ta hand om dig!