Guldbröllop
Idag för 50 år sedan så sa mina föräldrar ja till varandra i Djursdala kyrka, samma kyrka som jag och min man 41 år senare sa ja i. Så idag firar de sin guldbröllopsdag! Grattis till Er!
50 år är en lång tid och jag hoppas att dessa år har varit de 50 bästa åren av deras liv och att de fortfarande har flera år kvar att ge varandra.
 
 
Att hitta så rätt i livet att man finner den andra hälften som man vill dela resten av sitt liv med redan i så unga år är helt fantastiskt. Att man kan hitta sin själsfrände, den som ska bli ens bästa vän i alla dagar är få förunnat och beundransvärt!
 
 
 
Jag letade fram några kort som jag har från mammas och pappas bröllop och år 1968 så var mamma säkert helt rätt i sin brudklänning och min moster Barbro likaså som fick vara tärna, enkelt men elegant som det var på den tiden. Pappa och mammas kusin Mats var klassiskt klädda i frack, men så stiliga med handskarna i handen hos fotografen och inte minst pappas fina våg i håret. 
Jag minns mammas torkade brudbukett som hängde på väggen hemma i mitt barndomshem, en bukett med mörka rosor som föll isär lite mer för varje år och för varje flyttning av den som gjordes.
Nästan på dagen fyra månader efter bröllopet kom min äldsta bror till världen och där startade min familj sin resa här i världen!
 
Ta hand om dig!