Ute blåser det friska vindar...
... så jag har hållt mig inne för säkerhets skull så jag inte riskerar att blåsa bort. Istället har det blivit en hel del gjort här hemma i köket då jag förberett en hel del uppdrag som ligger framför mig. Det är så spännande och lite pirrigt om hur framtiden ska bli, men nu är det bara frågan om dagar innan jag kan avslöja vad det är som är på gång. Men snälla, håll tummarna för mig att allt går min väg!!!
 
 
 
 
Jag älskar att ha även de vardagliga sakerna synliga och då vi fick möjlighet att köpa det här skåpet av min mans bror och hans fru så fick vardagsporslinet flytta in där. Våra tallrikar är enkla från IKEA men då vi hade tolv av varje från början så har det nu börjat minska till antalet. 
Det är både för- och nackdelar med att ha billigare porslin då det inte gör något om det går sönder men sedan är inte kvaliten den högsta. Jag vill gärna investera i något nytt men har ingen aning om vad. Helst vill jag ha både stora mattallrikar, förrättstallrikar, djupa, assietter, ja tallrikar i alla möjliga storlekar. Jag letar vidare och är absolut inte främmande för en lite dyrare serie för att köpa lite då och då.
Glasen som vi har är även de IKEA och ni som alltid diskar glas i diskmaskin vet hur repiga och tråkiga de blir med tiden. Så även de är jag villig att byta ut, men vill gärna ha ett glas på fot i lite tjockare glas då de blir lite hållbarare. Att duka fint även på vardagarna ger ju en liten guldkant även en vanlig sketen tisdag, eller så är det då man behöver det som bäst.
 
Ta hand om dig!