En kväll i april
Tänk att vi redan har gått in i april månad! En månad som kan erbjuda både det ena och det andra, men mest av det som du själv vill ska hända! För det gäller att ta kommandot över det mesta samtidigt som man måste ha lugnet och modet att följa med strömmen ibland och våga se vad som händer.
Detta vårljus är ju helt oslagbart!
Jag har mycket tankar och idéer just nu när det gäller mitt företag, beror säkerligen på ljuset och värmen som kommer vilket gör att hela jag fungerar så mycket bättre i kropp och knopp. Jag ska fundera en stund till på hur jag ska gå tillväga om jag väljer att gå vidare med tankarna eller om de bara ska få vara just tankar ett tag till. Mycket gror så här på våren...
Den här helgen som var så har jag haft ledigt från allt vad tårtbakeri heter, men det fortsätter att komma in förfrågningar i en jämn ström vilket är jätteroligt! Jag marknadsför mig inte jättemycket utan har mitt Instagramkonto och Facebooksida, vilket ger ett flöde av människor som bara tittar och gillar eller hör av sig för att ge snälla fina kommentarer eller beställa en tårta eller två. Jag blir lika glad oavsett vad ni ger för positiva avtryck av de föregående avseendena. Ni är så välkomna till mitt älskade Åkerdala Sockerbageri!
Nu ska jag fortsätta att njuta av denna första aprilkvällen och jag hoppas att du får göra detsamma!
Ta hand om dig!