Jag har varit självisk idag!
För några veckor sedan fick jag en "inbjudan" till mammografi i Vädtervik dit vi i min landsända får åka. Dag och tid passade inte in i mitt övriga liv utan en ändring av den med några enkla klick på min sida i Vårdguiden och valet blev en förmiddagstid en vardag på påsklovet. Jag valde att skapa en dag bara för mig!

En baktanke hade jag med dagen och den var att unna mig en shoppingrunda där allt bara skulle inhandlas till mig! Det här var helt nödvändigt då jag har gått ner drygt tio kilo i vikt och mina gamla kläder bara hängde på kroppen, vilket gav mig rysningar, mycket på grund av en rädsla att jag helt enkelt ska falla in i de gamla fula rutinerna som skapade den kropp som jag till slut mer eller mindre avskydde och vantrivdes med. Den var inte jag!
Idag blev det en dag som har varit full av känslor i en berg- och dalbana utan dess like. Det har varit nära till tårar flera gånger  men mest har det varit en stolthet att se mig själv i spegeln i provrummen  de har varit några idag kan jag lova, och se att det går bara jag vill och att den där kvinnan som tittar tillbaka på mig, ja hon är ju inte så jäkla pjåkig ändå. 

Jag skickade ett sms till min man från första provrummet då jag bara bubblade av glädje då jag senaste gången handlade kläder i storlek 40 och nu var det kläder i storlek 36 istället. Jag vet att storleken inte ska ha betydelse, men för mig har den det för att hålla mina hjärnspöken i schack. 
Full av kärlek, glädje och stolthet fyller jag nu min nästintill tomma garderob med kläder väl värda en pingla som mig!
Ta hand om dig!