Nu är vi över mitten
Det är säkert fler än jag som räknar jobbveckan i femtedelar, där de två första femtedelarna är uppförsbacke med varierande lutning. När onsdagen väl kommer så ser man toppen av det där jobberget och när man har klivit innanför dörren hemma på eftermiddagen så är man äntligen på väg i full fart nedför mot helgen. Vilken skön känsla!
Mina kvällar här hemma går så ofantligt snabbt då de består av sysslor med företag och hem, men den här veckan har jag varit "duktig" och lagt mig väldigt tidigt för att få möjlighet och ork att läsa några sidor i boken "Omgiven av idioter". Den väcker många tankar både om mig själv och andra, både hur jag ska förhålla mig till dem och hur jag ibland behöver ta hänsyn till hur jag själv agerar i olika situationer.

Jag har haft förmånen att få höra författaren till boken föreläsa om det här ämnet och boken, men att sedan läsa den och reflektera själv ger en lite annan insikt och tanke kring ämnet då man kan stanna upp och lägga ifrån sig den när det snurrar på för fort med tankarna i huvudet. Reflektionen är viktigt här. Så har du inte läst den så kan jag varmt rekommendera den.
Ta han om dig!