Baby shower och en fantastisk helg!
Vilken helg det har varit! Detta fantastiska sensommarväder som har kommit hit och har tänkt att stanna ett tag, det är ju helt ljuvligt!
Det är i och för sig inte bara vädret som har varit härligt utan allt runt omkring har varit en njutning och lisa för själen. Igår, läs lördag, så hade vi den årliga tjejträffen från gymnasiet. Vi är sju stycken tjejer som träffas en gång varje år i slutet av sommaren hemma hos någon och den här gången blev det en mysig lunch. Hm.. jag börjar se ett mönster i det här, hur vi träffas tidigare och tidigare på dygnet... Men det kan väl aldrig bero på att vi blir äldre och är i behov av att komma hem tidigt på eftermiddagen/kvällen? Men det är så kul att träffas och uppdater oss om varandra och vad som har hänt sedan sist. Alltid lika spännande och roligt! Så nu ser jag fram emot nästa års träff!
Jag hade lite jobb att ta tag i igårkväll sedan då jag hade en beställning på en Baby shower-tårta. Då de blivande föräldrarna inte vet om det blir en flicka eller pojke så skulle tårtan vara mer eller mindre könsneutral, vilket var riktigt roligt att göra. Det är så lätt att sätta rosa till flickor och blått till pojkar, men här fick jag möjligheten att använda mig av alla möjliga färger. Jag valde att göra dem lite åt det pastelliga hållet och det lilla pyret på tårtan blev så söt i sina gula och gröna kläder.
Tårtan fylldes med smakerna hallon och vanilj och täcktes med marängsmörkräm och sockerpasta. Alla dekorationer gjordes även de i sockerpasta, vilket tog en liten stund då alla dessa små söta klädnypor skulle tillverkas. Men jag är stolt över tårtans utseende och jag hoppas att alla på kalaset blev nöjda.
Fler bilder hittar du på Åkerdala Sockerbageri´s Facebook-sida!
Välkommen dit!
Nu är det bara att ladda om inför en ny vecka, den sista i augusti månad. Det häner en del privat just nu, men jag återkommer med uppdateringar om det lite senare. Hoppas du blev nyfiken!
Ta hand om dig!