Jag har ju bakat ju! En Ninjago-tårta!
Jag får väl skylla på att jag har börjat jobba igen på mitt "vanliga" jobb och därmed är mer eller mindre snurrig i huvudet och har minnesluckor från den tid som var innan denna vecka började.
Av någon anledning så kom jag på att jag inte visat den senaste LEGO-tårtan som jag gjorde till förra helgen. Den blev på temat Ninjago, är kanske det som är mest poppis just nu bland barnen, och det är alltid så där lagom pyssligt att jobba med just tema LEGO.
Denna skapelse fylldes med jordgubbsmousse och Ahlgrens bilar-fluff, vilken jag färgade in lite extra grön då den annars lätt kan se lite mesigt dassigt grön ut. Tårtan täcktes sedan med marängsmörkräm och sockerpasta och alla de små LEGO-bitarna, gubbarna och texten gjordes också i sockerpasta.
Det är alltid lika roligt när jag får respons från mina kunder! Det är absolut inte något som är nödvändigt, men för mig som tårtskapare ger det mig en liten extra boost och ger mig energi att fortsätta sträva mot mina mål som jag har.
Jag sa till min man tidigare idag att jag börjar få lite för mycket recept sparade nu som jag skulle vilja prova. "Ingen fara" sa han "det kan vi hjälpa till med på jobbet" och trodde att jag menade att vi inte har plats i frysen för fler kakor. Det var ju en snäll tanke från honom att kunna ta sig an en sådann prekär situation, vilket jag inte tror skulle vara några som helst svårigheter för min man och hans arbetskamrater att göra... Jag påtalade då att det handlar inte riktigt om platsbrist utan snarare om tidsbrist. Undrar om hans arbetskamrater är pigga på att hjälpa mig med det också? 😂
Jag vet att många anser att det inte finns något som heter tidsbrist utan att det alltid handlar om prioriteringar, vilket det på sätt och vis gör. Men med prioriteringar kommer också konsekvenser som man måste ta ansvar för och det går inte alltid hand i hand. Men rätt vad det är så kanske jag kan prioritera annorlunda! Det är ju lördag och det är dragning på Lotto igen. Våra stående Lottorader kanske inbringar en slant ikväll! Man vet aldrig! För någon vecka sedan så vann vi faktiskt. 28 kronor tror jag bestämt att det var! ✌ Hejja oss!!! Snart slår storvinsten in!
Ta hand om dig!