Lördag
Har nog ingen riktig anledning varför mina inlägg blir men jämna låååånga mellanrum nu, men om jag ska försöka mig på en bortförklaring så är det för att det går åt så mycket tid att handdiska nu för tiden. Jo, vi har "turen" att vår diskmaskin gick sönder förra helgen och det är bara att ta fram diskborsten och gno för hand. Tänk så bortskämd man blir med alla dessa tekniska prylar.
Väldigt irriterande felmeddelande... 🤨
Jag kan dock säga att det är inte så där jättepraktiskt när man bedriver företag och det man skapar genererar i en massa disk, och kletig och kladdig sådan också som ett litet plus i kanten. 
Vi har garanti på diskmaskinen men det är tydligt att det stora varuhuset med de fyra gula bokstäverna har mycket att ta tag i så det är bara att vänta. Håller tummarna för att det inte dröjer allt för länge, då det nästa vecka börjar dra igång igen med både mitt "vanliga" jobb och fler beställningar i mitt drömjobb. 
Alldeles egenbyggt, av mig!
Jag har lite kakor och recept som jag skulle vilja dela med mig av och de kommer framöver vad det lider. Och förresten så har jag snickrat, alldeles själv, ett eget litet "fotobås" för att jag ska kunna ta fina bilder framöver. Jag skulle nog vilja kalla mig tusenkonstnär snart! 🙂 Jag ska ge mig ut på jakt efter fina tapetbitar och lite olika golvbitar så att jag kan anpassa "omgivningen" efter vad det är för bakverk och tårtor som ska förevigas. Kanske att det finns billiga spillbitar hos färghandeln?
Ta hand om dig!