Vart 10:e år
Jasså?! Har det redan gått tio år sedan sist? Det var som attans!!!
Lite av de tankar som snurrade till i huvudet i början på sommaren när brevet från Trafikverket trillade ner i postlådan. 10 år... Att tiden går så fort och det är "redan" dags att förnya körkortet.
Samtidigt som det är kul att få förnya sig lite med ett annat fotografi att visa upp när man behöver legitimera sig på olika ställen så ger det mig en liten smula ångest. Jag... måste... gå ... och ... fotografera... mig... hos ... en ... fotgoraf... Inte något som gör att jag känner mig bekväm i den situationen, lite som att gå till tandläkaren faktiskt när jag tänker efter, och då det är något som jag bevisligen gör vart 10:e år så är det verkligen ingen vana. 
Kan vara detta som har gjort att jag har dragit på det till den sista veckan på semestern och med risk för att glömma/förskjuta det så tog jag tag i det igår. Det går snabbt (och lätt) och inom en kvart så står jag där med sex stycken identiska bilder i handen och några kronor fattigare. Fotografen tog ett kort, jag godkänner verkligen vad som helst när det gäller till körkortet, och för min del så hade det räckt med att jag hade fått betala för ett endaste kort.
Mannen fick dock en uppdatering av sin fru, ja han är så där "gammaldags" gullig och söt så han har ett kort på mig i sitt fodral till alla kontokort. Det är väl kärlek om något! 💘 Men annars så sitter jag här med fyra kort som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. För nu förtiden byter man väl inte kort med varandra som man gjorde när man gick i skolan? 😄
Ta hand om dig!