God Jul!
Julaftonsmorgon och här vankas det fullt hus idag. Det kommer och går gäster under dagen och vi startar upp med grötfrukost och skinkmacka till de första gästerna och sedan rullar det på som vanligt med julmaten och allt vad som hör till. Vi här i Småland avslutar som vanligt hela kalaset med ostkaka, hur skulle det annars gå till???, som jag serverar med hjortronsylt och vispad grädde. Självklart finns det ett litet gottebord med lite av varje, jo det smyger nog in både clementiner, apelsiner och äpplen bland skumtomtar, Mozartrulltårta och Twistkarameller. Precis som det ska vara!
Vi valde att inte skicka några julkort i år utan skänkte en summa till "Aldrig ensam" istället då vi tycker att det gör mer nytta och engagemanget ligger oss varmt om hjärtat, men som företagare sänder jag ett litet medialt julkort med bilder på den tårta som jag bakade till min dotters jobb i lördags. 
Tårtan består av en botten smaksatt med pepparkakskryddor och sedan fylld med vit chokladfluff med crisp och en lingonmousse. Jag täckte hela skapelsen med en marängsmörkräm smaksatt med vanilj och sedan dekorerades med sockerpasta. Tycker nog att jag fick till älgarnas ansiktsuttryck rätt beskrivande, eller vad tycker du?
Nu njuter vi av denna dag och jag önskar Er alla en härlig, mysig och vilosam dag med mycket skratt och underbara samtal eller hur du önskar fira denna dag!
Ta hand om dig!