VW-buss på tårtan
För mig finns det nog inga utmaningar som jag inte riktigt vågar mig på vad det gäller tårtskapandet. Jag älskar att hitta vägar för att kunna skapa det som kunden efterfrågar. Så till förra helgen skapades det en tårta med en VW-buss som tårtdekoration. 
VW-bussen är något som ligger födelsedagsbarnet varmt om hjärtat, en riktigt fin måste jag säga jag som har fått äran att se den i verkligeheten, så självklart skulle den vara själva huvuddekorationen. Nyckelringen med alla bokstäver är en symbol för alla barnen och att de håller ihop och sedan är det svårt att hålla jobbet utanför, när man uppnår en ålder av 60 år.
Tårtan är byggd av blåbärsbottnar med citronsmörkräm mellan de olika bottnarna. En fräsch och god tårta som passar vid alla tillfällen och passar fantastiskt bra vid födelsedagar!
Nu i skrivande stund så är det dan före dan före dopparedan och jag ser fram emot att få tid till att umgås med mina närmaste under lugna förhållanden här hemma. Bara lite småfix kvar så är jag redo för julafton.
Ta hand om dig!