Bokföring, ett lätt sätt att fördriva tiden.
Jag ska inte gnälla, men jag är lite av en tidsoptimist. Tror att saker ska gå så mycket fortare än vad de gör, och blir lite otålig när det visar sig att det inte alls går så fort som jag trott. Som det här med att sköta bokföringen. Det tar tid, allt vid datorn tar tid, men att det ska ta så mycket tid att skriva in lite plus och lite minus och någon siffra hit och dit... men man känner sig nöjd när det är klart för den här gången.
Nu ska jag erkänna också att jag låg lite efter i min bokföring och hade något mer än vad borde som jag skulle att skriva in, men med en liten klapp på axeln, ja Viktoria du är allt lite duktig ibland och har ordning och reda om du vill, så steg jag i graderna hos min chef. Ja, det vill säga mig själv. Men nu när det är rätsida på det hela så kanske man skulle ta och fira lite med... hm... ja med vad då?
 
Det här med att fördriva tid är ett ganska spännande fenomen. Jag menar hur tiden går olika fort beroende på vad det är vi gör och hur hela sammanhanget hänger ihop. Jag kan göra samma sak vid två skilda tillfällen, den ena gången går tiden sakta och den andra gången så bara springer klockan iväg. Hur kan tid upplevas så olika? Nästan så att jag tror att det är någon som micklar med tiden bara för att vi ska bli förvirrade och konfysta över vår omvärld, för det blir verkligen jag.
Ta hand om dig!