Ferrero Rocher-tårta med nutellafyllning
Åh nu kanske ni har tröttnat på alla dessa bakverk som jag lagt ut de senaste dagarna, men den här ledigheten som var förra veckan gjorde att jag hittade tiden till att både baka till mina kunder men även till vårt eget hushåll. En fantastisk känsla när fantasin och energin flödar i köket och ingenting känns jobbigt, oavsett om det lyckas första eller andra gången, det bara är så roligt!
En av de beställningar som gjordes till helgen som var, gjordes av en kollega till mig som hade födelsedag igår söndag. Jag ska inte avslöja hur gammal hon blev, men med tanke på att jag fyller 45 år i år så är hon 20 år yngre än mig... Hon önskade sig en Ferrero Rocher-tårta med nutellafyllning och det var nog en av de "kletigaste" tårtor jag gjort, men samtidigt en av de smaskigaste fyllningar som jag smakat. Ja, för som bagerska har jag full rätt att provsmaka det jag gör.
 
Receptet är taget från Jennys matblogg och jag har följt det till punkt och pricka och då jag inte gjorde några ändringar så klicka bara här så hamnar du direkt på rätt ställe i hennes blogg. Det blir en mastig och bastant tårta som gott och väl räcker till ett stort kalas med 15-20 gäster och samtidigt ger det säkerligen en liten bit tårta till dagen efter. Jag kan mycket väl tänka mig att göra den igen men då i ett lite mindre format, eller kanske inte...
Här ska nu snart mysas ner i soffan och titta på "Husdrömmar"! En av veckans höjdpunkter vad det gäller TV-programmen som visas. Dock tittar vi väldigt lite på TV och följer sällan några serier om de inte intresserar oss väldigt mycket. Jag blir lite smått rastlös av att titta på något som inte fångar mitt intresse och då går jag hellre där ifrån och hittar på något annat istället. Men alla är vi olika och visst är det härligt!
Ta hand om dig!