Finns det perfekta liv?
Jag måste medge att mitt liv kan vara lite av en berg-och-dalbana ibland. Inte så där att det gör loopar och stiger rakt upp för att sedan vända rakt ner, nej snarare som den där lilla söta "Nyckelpigan" som finns? på Liseberg, där det är lite upp- och nergångar i lagom fart. Är det det som kallas det perfekta livet? Ni vet, det där vanliga livet som har både med- och motgångar, som inte ständigt går i den positiva andan, där det stöter på utmaningar som är både fysiska och psykiska, men som ändå gör livet så värt att leva. 
 
Jag funderar ibland över vem det är som lever det perfekta livet. Är det jag, som har dessa upp- och nedgångar, eller är det den människa som aldrig någonsin misslyckas eller får den minsta lilla negativa upplevelse någonsin? I min värld så är det jag som är vinnaren. Det är jag som har dragit det längsta strået. Det är jag som får uppleva alla nyanser i livet, både svart och vitt och alla gråskalor och färgpaletter där imellan. Jag som får uppleva både sidorna av myntet. Jag som får erfarenhet av just LIVET.
Visst finns det erfarenheter som jag skulle ha sluppit att få genomgå, men de har ändå tagit mig hit där jag är idag. Den där kvinnan i sina bästa år, för alla år är de bästa, som lever högt och lever lågt, men som aldrig riktigt tappar fotfästet då det alltid finns en liten tå som har beröring med verkligheten... det är jag. Där lever jag mitt liv och det är det perfekta livet för mig!
Ta hand om dig!