Fullt upp!
Att ha fullt upp kan låta som något dåligt och att det inte finns tid för vare sig återhämtning eller att allt bara snurrar på för fort. Så behöver det inte alls vara, det beror ju helt och hållet på VAD det är som man har fullt upp med, iallafall när det gäller mig.
Är det bara saker som jag mår bra av och trivs med, med andra ord inte bara en massa måste, så tycker jag att det är väldans härligt att ha det fullt upp! Likväl som jag trivs jättebra med att inte ha något som helst att göra utan har möjligheten att bara vara så mycket som möjligt.
Just nu är jag inne i en mer eller mindre hektisk period med företaget och de beställningar som kommer in! Jäkligt kul tycker jag! Bara jag får till all planering, inte denna donnas starka sida alla gånger, så kommer jag att lyckas ro hem allt som jag tar för mig. Ja, ni hör ju. Det gäller bara att tro på sig själv!
 
Idag levererades en doptårta till lille Albin som skulle få en alldeles egen dag. Mamman beställde en tvåvåningstårta i blått med fyllning av vanilj och blåbär vilket resulterade i min fantastiskt goda vaniljkrämsgrädde och ett lager med blåbärsmousse. Jag tyckte det var ett bra val då jag själv gillar när tårtfyllningarna matchar färgmässigt tårtans utseende. Som caketopper önskades en bil och det gav mig en del utmaningar då jag inte riktigt visste vilken form som jag skulle göra. Men då det rör sig om en lite bäbis som står i fokus, så föll mitt val av bilmodell på en form som mer eller mindre skulle kunna förknippas med en träbil. Resterande dekorationer blev ett fint vimpelspel och en liten banderoll med dopdagens datum. Band runt båda tårtorna, för att få ett bra helhetsintryck, och en quiltad underdel med vita pärlor. Jag hoppas att det smakade både för öga och mun.
Här blir det nu en lugn hemmakväll om ett tag när mannen kommer hem från hockeyn i Vimmerby ishall. Jag valde att vara hemma och göra färdigt beställningen som ska hämtas lite senare ikväll. Vilken bra orsak till att slippa sitta och frysa i en ishall, vilket inte är min favoritsyssla.
Ta hand om dig!