Tapeter
Det här med att renovera är en kul, jobbig, långsam men fantastisk process då det inte finns någon deadline att det och det datumet MÅSTE det här vara färdigt. Vi går verkligen långsamt framåt, men det gör också att vi hinner att reflektera och fundera över lösningar under arbetets gång och det blir jättebra!
Just nu har jag börjat kika efter tapeter till sovrummet då underarbetet på väggarna är näst intill färdigt. När det gäller tapeter så går jag efter det som jag/vi gillar och vad som passar den här hundraåriga damen som vi huserar i. Det är inte alla gånger som en supermodern tapet passar in och ska jag vara riktigt ärlig så vill jag heller inte ha det. Jag får vara hur omodern som helst, men vårt Åkerdala vill jag renovera med varsam hand och skapa en stil som är lite åt det som var i början på 1900-talet, men gärna med en lite ljusare och pastelligare färgskala.
Dessa fina hittade jag hos Boråstapeter.
Att välja tapeter är en hel djungel och det finns ju hur mycket som helst att välja mellan. Prisklasserna varierar lika mycket som mönstren och kvalitén, men jag tänker som så, att hittar jag något som jag gillar så får det kosta en slant då det är större chans att den får vara kvar längre innan jag tröttnar på den. Så nu har jag suttit en stund och surfat runt bland olika tapettillverkare och kanske hittat några favoriter att välja mellan. Men vi skyndar långsamt!
Ta hand om dig!