Till en liten prins
Just nu kännerjag att jag inte hinner så mycket sociala medier som jag skulle vilja, men det lilla får vara gott nog. Jag prioriterar min tid på det som är mest värdefullt för mig och då får andra saker stå tillbaka. Allt för att det ska bli så bra som möjligt för mig och mina kära.
 
Företaget rullar på i lagom takt och i helgen var det dags för en leverans till en liten prins som skulle döpas. Jag tycker att det är så roligt när föräldrarna verkligen tar tillvara på de band som de skapat till sina barn och visar det på alla sätt som går. Detta var något som avspeglade sig på helgens tårta då den fick prydas av en krona i silver och quiltade sidor dekorerade med pärlor. En tårta väl värd en liten prins, som föräldrarna kallar sin lilla guldklimp för ibland. Tårtan fylldes med vaniljkrämsgrädde och jordgubbsmousse, vilket är en fantastisk god kombination om du frågar mig, vaniljkrämsgrädden är verkligen en personlig favorit.
Nu är den lille prinsen döpt och jag är så där barnsligt glad över de fina ord som jag har fått från hans föräldrar. Det värmer alltid mitt hjärta när det kommer fina ord efteråt då jag har fått äran att förgylla någons dag! Då har jag verkligen lyckats!
Ta hand om dig!