Att glädjas åt andras lycka och göra val här i livet.
Just nu är jag inne i en våg av att ha människor omkring mig som tar lite andra vägar, stora som små utmaningar i deras liv, och jag tycker att det bara är så häftigt! Bara det här att våga ta steget utanför den där trygga fyrkantiga zonen som man gärna trampar i för man inte vågar så mycket annat, är så tufft och härligt! Så lycka till ni alla som vågade släppa taget eller öppnade famnen lite extra mycket inför framtiden! 
Jag vet själv att det kan vara så jäkla otäckt att våga, men jag har märkt att ju mer jag vågar desto mer stärks självförtroendet och jag vågar lite till. Det är alltid det första steget som är det otäckaste och sedan går det bara mer och mer av bara farten. 
 
Det kan vara sådant som sticker i andra människors ögon, och då ofta av ren och skär avundsjuka bara för att de själva inte vågat och kanske är lite bittra på livet för just den orsaken. För det är något som jag lärt mig under mina 44 år i livet. det finns inte mycket här som är gratis det mesta måste man kämpa för att åstadkomma. Men visst, vissa saker är enklare och inte så ansträngande att uppnå, medan andra är som en bergsbestigning. Oavsett vilket så har jag varit stolt över det som jag gjort, hur små eller stora förändringar som skett! Vissa saker har varit livsnödvändiga för att jag fortfarande skulle vara en människa med en viss värdighet och stolthet kvar i mitt bröst, medan andra har varit mer eller mindre gjorda ur ett visst mått av längtan efter en förändring. Men förändringar är bra så länge de är positiva för dig och gynnar din omgivning i längden även att de till en början kan kosta både tårar och viss smärta i själen.
För vissa förändringar kan såra både dig själv och andra i början för att sedan när det väl det såret läks så kommer det något positivt ur det. Att bara se på saker kortsiktigt gynnar ingen, varken dig eller mig, utan allt måste ses ur ett långsiktigt perspektiv och varje fördel bör mätas och vägas mot de nackdelar som kan bli. Vi kommer alltid att göra val här i livet och de enda som vi kommer ångra är de val som vi inte gjorde handling av.
Ta hand om dig!