Jag borde göra... ingenting
Då var veckans mest efterlängtade dag äntligen här! Fredagar är så fantastiska då det är två hela härliga lediga dagar som ligger i framtiden och bara väntar på att få tas omhand.
 
Vi är nog många som tänker: Att när det blir helg så måste jag göra det här och det här. Mest för att man varken har tid eller ork i veckan så man samlar lite på hög av alla de där sakerna som man borde göra. Jag är precis sådan och hade i tankarna tidigare i veckan, att på fredag så borde jag göra det här och det här, men det slutade med att jag borde ingenting. För väl hemma så tänkte jag att va fasen, det är fredag, det är bara jag och min man hemma, vi ska inte ha något finbesök, nej kungen och drottningen var uppbokade den här helgen också, så jag borde inte göra någonting och ska jag göra någonting så ska jag göra det som jag vill, inte det som jag borde.
Sagt och gjort, jag har varit jätteduktig och inte gjort något annat än det som jag har velat och det har gått så bra så. Nästan så att jag känner mig mer nöjd med det jag har åstadkommit nu än vad jag skulle ha haft för känsla om jag hade tvingat mig till andra sysslor. Så tänk så bra det kan bli ibland!
Njut av denna fredag och du, gör gärna det du vill idag och det där du borde, det finns kvar till en annan dag!
Ta hand om dig!